Dissabte, 23 De Juny De 2018
Plaça major 3, Granja d'Escarp - 25185
Telèfon: 973 782198 
Fax: 973 782012

Novetats

25/07/2017

LA FESTA MAJOR D’ESTIU DE LA GRANJA D’ESCARP ABAIXA EL TELÓ DESPRÉS DE CINC DIES D’ACTIVITATS


Foto

La Festa Major d’Estiu de La Granja d’Escarp viu avui la seva darrera jornada, que posarà fi a cinc dies carregats d’activitats en honor a Sant Jaume.

Dilluns es va instal·lar a la plaça Nova el circuit de minimotos de Marcel Justribó, mentre que avui s'ha fet la Missa i Processó en honor a Sant Jaume i acte seguit hi ha hagut una ballada de sardanes, mentre que a la tarda es posarà fi a la festa amb l'espectacle de balls de saló Wonder Dance i un berenar popular.

Sota l'organització de la Comissió de Festes, el gruix dels actes va començar divendres a la nit amb el pregó i una cercavila amb la Xaranga Tocabemolls i a les actuacions dels grups de versions The Honkers i La Cosa Nostra.

El dissabte va incloure activitats artístiques per als infants, el Gran Tobogan Aquàtic, ball de tarda i ball de nit amb l'Orquestra En Esenzia i DJ Xavi G, a més de la Xaranga Mai Toquem B a la cercavila. Diumenge la Penya Borratxitos va portar Xuli Jocs Gegants i Taller de Bombolles al carrer Sant Jaume, i també hi va haver un Parc Aquàtic a les piscines, a més del ball amb l'Orquestra Venus.Mapa Web