Dissabte, 23 De Juny De 2018
Plaça major 3, Granja d'Escarp - 25185
Telèfon: 973 782198 
Fax: 973 782012

Novetats

06/09/2017

LA ROGAINING DE L’AIGUABARREIG SEGRE-CINCA OBRE INSCRIPCIONS DE CARA AL 30 DE SETEMBRE


Foto

La cita se celebrarà amb La Granja d’Escarp com a centre d’operacions i amb tres modalitats.

El 30 de setembre és la data escollida per a la celebració de la Rogaining De l'Aiguabarreig Segre-Cinca, una prova que sintegra dins les Trail Running Sèries Lleida i que ja ha obert inscripcions.

Des de les TRS s'ha volgut oferir una nova experiència esportiva, la rogaine (curses d'orientació), que aglutina esport i natura. És assequible per a tots els nivells físics i tècnics, i permetrà descobrir una zona amb un paisatge molt especial, com és l'Aiguabarreig Segre-Cinca.

Els participants podran triar entre tres curses d'orientació: la Rogaining de 6 hores, la de 3 hores i la Rogaining Familiar. La cita arrancarà des de La Granja d'Escarp a partir de les 10 del matí. Hi haurà un servei de dutxes a les instal·lacions esportives del poble, al costat del camp de futbol.

La cua de l'embassament de Riba-roja, juntament amb la unió dels rius Segre i Cinca, formen davant del poble de la Granja d'Escarp un espai natural, l'Aiguabarreig, que és una zona humida de gran transcendència com a àrea de reproducció hivernada i habitada per una fauna migratòria i que té un gran atractiu pel paisatge de natura i els esports aquàtics.

La Rogaine és un esport de navegació que es realitza camp a través. Els participants han de desplaçar-se a peu amb l'objectiu d'aconseguir, en un temps determinat, la màxima puntuació possible. Els punts s'obtenen passant per uns controls ubicats al terreny de competició i marcats en un mapa que serveix de referència per a trobar-les. Es practica en equips de 2, 3, 4 o 5 persones, i aquestes han d'anar juntes durant tot el temps que és disputa la prova.

Els equips poden ser masculins, femenins o mixtes, i poden participar en diferents categories segons l'edat dels components de l'equip. En aquesta edició, en la versió competitiva hi ha dues opcions per poder participar en la Rogaining: la cursa curta o llarga. En la cursa llarga, de 6 hores de duració és obligatori participar en equips de 2, 3, 4 o 5 corredors. Les dues modalitats comparteixen fites i terreny de competició. De la mateixa manera també hi haurà la categoria familiar, de caràcter no competitiu, molt més senzilla i d'una hora de durada.

Podeu trobar més informació a: INFO.

L'Associació Esportiva Ekke Lleida és l'organitzadora de les Trail Running Sèries Lleida, amb el suport dels diferents ajuntaments on es desenvolupen les proves juntament amb les entitats col·laboradores en cada cas. Els recorreguts de les diferents proves oscil·len entre els 18 i 30 kilòmetres, i en els casos que és possible, es proposa un recorregut alternatiu de menor distància. Al marge dels premis individuals per categories, lorganització de les TRS Lleida lliura un premi per a la categoria d'equips, amb lobjectiu de fomentar la pràctica del Trail Running en grup i per donar loportunitat a que amics o companys de club puguin compartir una bona experiència. A més, al final de les Trail Running Sèries s'atorgarà un regal de finisher a tots els que hagin finalitzat les 6 proves del calendari TRS 2017. Hi haurà també una classificació individual general. Per aquesta classificació, puntuaran els 5 millors resultats obtinguts en les diferents proves i s'han de córrer un mínim de 4 curses per poder optar a premi.Mapa Web