Dimarts, 22 De Gener De 2019
Plaça major 3, Granja d'Escarp - 25185
Telèfon: 973 782198 
Fax: 973 782012

Novetats

20/04/2018

LA GRANJA D’ESCARP ACULL EL DIA 29 LA ROGAINING DE L’AIGUABARREIG SEGRE-CINCA, PROVA DE LES TRS-O


Foto

Es farà en les modalitats a peu i en BTT, i també hi haurà una prova familiar. La cita també forma part del Circuit Català de Rogaines i de les activitats adscrites al Dia Mundial de l'activitat física.

La Granja d'Escarp serà el diumenge 29 d'abril lescenari de la Rogaining d'Orientació De l'Aiguabarreig Segre-Cinca, prova pertanyent a les TRS-O (Trail Running Sèries d'Orientació). La cita també forma part del Circuit Català de Rogaines i de les activitats adscrites al Dia Mundial de l'activitat física (#gentactiva #DMAF18).

La rogaine (curses d'orientació) es una modalitat que aglutina com cap, esport i natura. Assequible per a tots els nivells físics i tècnics i que segur que us farà gaudir i descobrir una zona amb un paisatge molt especial, com és l'Aiguabarreig Segre-Cinca

Organitzada per l'AE Ekke amb el suport de l'Ajuntament de La Granja d'Escarp, la prova oferirà dos modalitats: l'orientació a peu serà tipus rogaining, és a dir, que la competició tindrà una durada estipulada (3 hores en aquest cas) en la qual els participants han de localitzar el major nombre possible de balises (controls) i tornar a meta abans de complir-se el temps. El recorregut és modalitat Score, és a dir, no hi ha cap ordre fix a localitzar les balises, sinó que els participants han d'idear el seu propi recorregut, potenciant així també l'estratègia de cada equip. Els equips hauran d'estar formats per un mínim de 2 persones i un màxim de 4, dels quals, sempre un ha de ser major d'edat.

Paral·lelament a la rogaining d'orientació a peu, se celebra també una prova d'orientació en BTT igualment sota la modalitat Rogaining de 3 hores de durada. En el cas de la BTT dels equips hauran d'estar formats per un màxim de 3 persones i un mínim de dos. No hi ha categoria individual però sí familiar.

L'activitat començarà a les 8 del matí amb la recollida de dorsals i documentació, mentre que a les 9.30 hores es donarà la sortida a l'orientació en BTT i a les 10.00 la de la prova a peu. La recepció de corredors es farà al local social situat a la plaça, al costat de l'església. S'habilitarà un aparcament al carrer d'entrada al poble. La sortida i arribada serà al costat de la zona de recollida d'acreditacions. 

Per tal de potenciar al màxim la participació, també s'afegeixen les següents categories no puntuables per al circuit TRS-O, però sí premiades: la individual, només en l'orientació a peu, i la familiar, amb un membre de l'equip com a mínim menor de 14 anys.

La inscripció inclou un obsequi de participació als 200 primers inscrits, mentre que tots els menors de 14 anys rebran com a detall la samarreta oficial del projecte Aturem l'obesitat infantil de la Diputació de Lleida. A més, els participants gaudiran de servei de dutxes, guarda-roba, servei mèdic a la meta i avituallament final de meta.

Podeu trobar més informació i fer la vostra inscripció AQUÍ.Mapa Web