Dimarts, 22 De Gener De 2019
Plaça major 3, Granja d'Escarp - 25185
Telèfon: 973 782198 
Fax: 973 782012

Novetats

02/05/2018

LA GRANJA D’ESCARP JA DISPOSA DEL MARCATGE DE LES SEVES VUIT PRIMERES RUTES DE BTT I SENDERISME


Foto

La Granja d'Escarp és una de les tres poblacions del Segrià, juntament amb Alcarràs i Gimenells,on s'ha fet un marcatge de rutes, per transitar amb bicicletes de muntanya i per fer senderisme o tracking.

Concretament, a La Granja d'Escarp s'han marcat un total de vuit rutes senderistes/BTT que totalitzen 124 kilòmetres, unes rutes que l'Ajuntament, en col·laboració amb l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Segrià, ha dissenyat i marcat. L'objectiu és intentar afavorir la pràctica esportiva al mateix temps que s'aprofita per posar en valor l'ampli i variat paisatge de la zona, tot plegat satisfent la creixent demanda per part de turistes però també de la población local. 

Les diferents opcions i recorreguts ofereixen diverses possibilitats per a la pràctica de l'esport, amb passejos més relaxats per ambients familiars o amb circuïts més exigents i tècnics per a esportistes més experimentats.

Aquestes vuit primeres rutes abracen el territori comprès entre l'Aiguabarreig del Segre i el Cinca i la punta de Montmaneu, passant per altres punts característics del terme: l'ermita de Sant Jaume, els pantans de Cavero-Vilaseca, la serra del Calvari, els Corrals, la Cresta, la Vall la Dona, l'Engivós, l'Arrodolador i el mas del Retor.

Podeu consultar totes amb detall totes aquestes rutes AQUÍ.Mapa Web