Diumenge, 25 De Agost De 2019
Plaça major 3, Granja d'Escarp - 25185
Telèfon: 973 782198 
Fax: 973 782012

Novetats

20/06/2018

FINALITZADA L’OBRA D’AMPLIACIÓ, DE 5 A 7 METRES, DEL CAMÍ DE MAIALS EN MÉS D’UN KILÒMETRE


Foto

La setmana passada van finalitzar les obres d’ampliació del camí de Maials en la zona més propera al nucli urbà, en un tram de 1.200 metres.

Aquesta obra estava emmarcada dins del programa d'inversions en camins locals del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya i ha tingut un pressupost de 50.000 euros.

L'actuació ha consistit en anul·lar la cuneta triangular existent i ampliar la plataforma del camí en mes de 2 metres, col·locant un ferm de triple tractament i recollint les aigües amb una cuneta transitable.

Aquesta actuació, molt demandada pel veïnatge i pels empresaris de la zona, permetrà el pas simultani, en ambdós sentits, de vehicles de gran tonatge: camions, tractors, maquinària agrícola,... ja que la via connecta el nucli urbà del municipi amb més de 1.000 hectàrees dexplotacions agràries.

Aquesta actuació dóna continuïtat al projecte de variant que s'està executant i accentua l'interès de lequip de govern d'actuar en el sistema viari que connecta les explotacions agràries amb el nucli i amb les vies de comunicació de sortida de la producció agrària, per tal de permetre una sortida més ràpida i eficient, tot evitant el seu pas pel nucli urbà, tal i com s'ha de fer ara per ara.Mapa Web