Dilluns, 19 De Agost De 2019
Plaça major 3, Granja d'Escarp - 25185
Telèfon: 973 782198 
Fax: 973 782012

Novetats

19/07/2018

LA FESTA MAJOR DE SANT JAUME OMPLIRÀ DE DIVERSIÓ LA GRANJA D’ESCARP DEL 21 AL 29 DE JULIOL


Foto

La Festa Major de Sant Jaume de La Granja d’Escarp arribarà del 21 al 29 d’aquest mes de juliol amb un seguit d’actes força variats i per a tots els públics.

L'activitat siniciarà dissabte 21 amb una xarrada organitzada per l'Associació Amics de l'Ermita de Sant Jaume sobre 'De la resistència a la pervivència-4 Històries i un Epíleg'. Diumenge 22 es farà un concurs de pesca i un esmorzar popular a tocar del riu.

Dimecres 25, dia de Sant Jaume, es farà la processó i la missa en honor del patró, seguit d'un vermut amb Mai Toquem B. Un parc aquàtic a les piscines, un concert i ball amb l'Orquestra Banda Sonora i la nit de festa a la Penya Borratxitos completaran el menú del dia.

Dijous 26 al vespre es farà un circuit de minimotos amb Marcel Justribó a la plaça Nova, a més de la final del torneig de futbol sala i un concert a la Penya amb el grup Murisek. Divendres 27 s'ha programat el pregó de Festa Major, una cercavila amb la xaranga Mai Toquem B, l'espectacle musical amb Remember Music Show a la plaça Nova i un concert a la Penya amb el grup El Hermano Malakias.

Dissabte 28 prendran el relleu la festa de l'espuma a la plaça del Sequer, el ball de tarda amb En Esenzia, un concert i ball amb la mateixa orquestra i el Bingo Borratxito. El darrer dia de la festa serà el diumenge 29, que inclourà una cercavila amb Mai Toquem B, un matí de jocs de fusta al carrer Sant Jaume, el show del Mag Morrisson El Magnífico, un berenar popular i l'exhibició de Bachatta.Mapa Web