Diumenge, 25 De Agost De 2019
Plaça major 3, Granja d'Escarp - 25185
Telèfon: 973 782198 
Fax: 973 782012

Novetats

07/11/2018

INICI DE LA LICITACIÓ PER A LES OBRES DE REFORMA I ADEQUACIÓ DE L’AJUNTAMENT


Foto

L’actuació compta amb un pressupost de 42.000 euros i servirà per adequar la planta baixa de l’edifici.

L'Ajuntament de La Granja d'Escarp ha anunciat la licitació de contractació de les obres de reforma i adequació de l'edifici de l'Ajuntament. Aquesta actuació està pressupostada en 42.046,29 euros i pretén adequar la planta baixa de l'Ajuntament, que actualment s'utilitza com a arxiu i magatzem, per tal de poder prestar l'atenció al públic. 

La seu consistorial municipal és un edifici construït l'any 1982 que està disposat en tres plantes, en les que la primera planta s'utilitza com a magatzem, sala diversa i, ara, com a seu provisional del servei de correus. Els serveis municipals, doncs, es disposen en la planta primera i segona. Igualment disposa únicament de dos despatxos, i dos llocs de treball disponibles en la sala comú. L'accés a la zona d'atenció al públic, que és a la planta primera, es fa des d'unes escales que connecten amb l'entrada a l'edifici. 

Aquesta situació és insostenible per diverses raons, la principal de les quals és el no compliment dels requisits d'accessibilitat que genera, una necessitat que ha ser resolta mitjançant les actuacions pertinents.

L'import per fer front a aquesta actuació es finançarà amb l'aplicació del superàvit pressupostari de l'exercici anterior (2017).

El termini de presentació d'ofertes acaba dilluns 12 de novembre a les 14.00 hores. L'obertura de pliques es farà dimecres 14 de novembre a les 10.00 hores.

Podeu trobar més informació en aquest ENLLAÇ.Mapa Web