Diumenge, 25 De Agost De 2019
Plaça major 3, Granja d'Escarp - 25185
Telèfon: 973 782198 
Fax: 973 782012

Novetats

06/02/2019

LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA REDACTARÀ EL PROJECTE PER RENOVAR LES PISCINES MUNICIPALS


Foto

La Diputació de Lleida redactarà el projecte de reforma, adequació i millora del recinte de les piscines municipals de La Granja d’Escarp, una tasca que ha encomanat al Servei d’Enginyeria i Edificació.

D'aquesta manera, la Diputació dóna resposta a la petició d'assistència tècnica formulada per l'Ajuntament de La Granja d'Escarp, una resposta que arriba després que els responsables de la Comissió de Serveis Tècnics de la corporació efectuessin una visita al recinte i a les instal·lacions de les piscines, en què van estar acompanyats per l'alcalde, Manel Solé. El projecte haurà de tenir en compte les millores que necessita l'equipament i, un cop estigui redactat, la previsió és que s'executi en diferents fases fins a dotar a La Granja d'Escarp d'unes piscines adequades a la normativa i en condicions òptimes. 

Des de l'Ajuntament, Manel Solé ha valorat molt positivament aquesta actuació que permetrà executar les reformes per optimitzar el consum d'aigua d'aquest equipament municipal i millorar-ne l'accessibilitat i comoditat que es mereixen el gran nombre d'usuaris que en fan ús durant l'estiu.Mapa Web