Divendres, 22 De Gener De 2021
Plaça major 3, Granja d'Escarp - 25185
Telèfon: 973 782198 
Fax: 973 782012

Novetats

03/09/2020

LICITACIO DE L'OBERTURA D'UN CAMÍ DE VIANANTS A L'ERMITA DE SANT JAUME


Foto

Té un pressupost de 49.970,42€ i permetrà impulsar les visites i caminades per l’espai natural i el patrimoni cultural del municipi

L'Ajuntament de La Granja dEscarp ha aprovat la licitació per a l'obertura d'un camí de vianants a l'ermita de Sant Jaume.

Actualment, l'únic accés a l'ermita és mitjançant el camí de Mequinensa i amb vehicle. És per això que, amb la voluntat de potenciar les visites i caminades per l'espai natural i el patrimoni cultural del municipi, es proposa l'obertura d'un camí de vianants que connecti directament el nucli urbà amb un accés que recupera un antic camí fins a la plana de l'ermita i la cova de Sant Jaume.

Amb aquesta actuació es vol potenciar, també, l'atracció de visitants cap al municipi, tot oferint diferents rutes senderistes que permetin descobrir els diferents espais de riquesa natural, paisatgística i cultural, com ara l'Aiguabarreig Segre-Cinca o l'ermita de Sant Jaume.

Aquesta actuació té un pressupost de 49.970,42 euros i ja s'ha obert la licitació per a la contractació de l'obra, que haurà de ser executada en el termini d'un mes, i la previsió és que estigui operativa abans de final d'any.Mapa Web