Dilluns, 23 De Novembre De 2020
Plaça major 3, Granja d'Escarp - 25185
Telèfon: 973 782198 
Fax: 973 782012

Salutació

Benvinguts a la web oficial de l'Ajuntament de La Granja d'Escarp


Foto


En nom de la Corporació i del poble que represento, us dono la benvinguda a la web de l'Ajuntament i, per extensió, a La Granja d'Escarp.

Em plau saludar-vos des daquesta web del nostre municipi, que pretén ser una web dinàmica, funcional i que posi en joc totes les prestacions que les noves tecnologies ens ofereixen per donar el màxim de servei possible a totes les persones que hi accediu.

Volem que sigui una web de múltiples prestacions i diversa, que doni resposta a les diverses necessitats i motivacions: des de les últimes novetats i ordenances relacionades amb el nostre municipi, serveis dinterès, tramitacions  virtuals, promoció turística, etc,... 

Aquí teniu una porta oberta a l'Ajuntament, una línia de comunicació constant amb tots els serveis, administratius, tècnics, regidors i amb mi mateix. Amb aquesta eina, que ens fa el món tan petit però que és sempre un repte comunicatiu, volem continuar sent més que mai una administració propera, representant d'una organització municipal atenta i eficaç.

 

 

Manel Solé Agustí

Alcalde President de La Granja d'EscarpMapa Web