al contingut a la navegació Informació de contacte

‘Fem inclusiva la Passera del Bosc de Sant Jaume’, aquest dissabte dins les Jornades Europees de Patrimoni

Durant la trobada, l’alumnat de l’Institut Ronda explicarà el seu treball d'adaptació dels plafons informatius i presentarà activitats guiades per a persones sordes i cegues

DIMECRES 05 OCTUBRE 2022

L'Associació d'Amics de l'Ermita i l'Ajuntament de La Granja d’Escarp han organitzat la jornada ‘Fem inclusiva la Passera del Bosc de Sant Jaume’, una activitat emmarcada dins les Jornades Europees de Patrimoni i que destaca pel fet que posa en valor aspectes socials, inclusius i naturals.

La cita tindrà lloc aquest dissabte, 8 d'octubre, a partir de les 10.00 hores amb inici a la Passera. Durant les dos hores que es preveu que duri l’activitat, els alumnes de l’Institut Ronda explicaran el seu treball d'adaptació dels plafons informatius i presentaran activitats guiades per a persones sordes i cegues, fent passar voluntaris amb els ulls i les oïdes tapades per sensibilitzar i així experimentar aquesta visita d'oci inclusiu. L'acte es complementarà amb jocs i activitats simultànies adaptades.

L’activitat és gratuïta i cal inscripció prèvia a l’Ajuntament fins al dia 7, ja sigui presencialment o trucant per telèfon. És apta per a tots els públics i cal portar calçat còmode i aigua.

Document Actions