al contingut a la navegació Informació de contacte

Èxit total de la primera mostra floral ‘Maig Temps de Flors’ de La Granja d’Escarp

Una vintena d’expositors han fet costat a una iniciativa organitzada per l’Ajuntament dins les actuacions de les Viles Florides de Catalunya i que ha embellit els diferents espais del poble, que s’hi involucrat plenament

DILLUNS 23 MAIG 2022

La primera edició del concurs de mostra floral ‘Maig Temps de Flors’, que ha organitzat l’Ajuntament de La Granja d’Escarp dins les actuacions de les Vides Florides de Catalunya, ha estat un èxit absolut, amb una vintena de mostres florals participants entre associacions, particulars, comerços i carrers.

Tots ells va contribuir a aquest èxit engalanant i embellint, aquest diumenge, els diferents espais i compartint les seves aportacions amb tots els veïns i veïnes del poble, que també van ajudar decorant els carrers, balcons i racons de La Granja d’Escarp.  

En acabar, es va poder gaudir d’un vermut i d’un refrigeri gràcies a la col·laboració de l'Associació de Dones del Baix Segre, a més d’una estona de balls en línia.

‘Maig Temps de Flors’ és una mostra floral promoguda per l’Ajuntament i que es porta a terme amb veïns/es voluntaris/es i entitats associatives en carrers i espais emblemàtics i monumentals de la població. Les creacions han de ser exposades a l’exterior i un jurat en fa una valoració, atorgant premis en diferents categories, tenint en compte en la seva decisió l’originalitat i vistositat, així com l’ús de materials reciclats o antics i la quantitat i la qualitat del treball realitzat per cada expositor, com també si les creacions es poden quedar exposades permanentment.

Podeu veure més fotos a les xarxes socials de l'Ajuntament, clicant AQUÍ.

Galeria d'imatges

Document Actions