al contingut a la navegació Informació de contacte

Exposició al públic de la relació de bens afectats de la Variant de La Granja d'Escarp

En data 2 de juliol del 2021 el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya va aprovar el projecte amb clau NC-00100-A2.2 (Variant de La Granja d’Escarp); Tram de la Nova carretera entre Riba-roja i la Granja d'Escarp.

DIJOUS 22 JULIOL 2021

Aquesta actuació tindrà un pressupost de licitació de les obres de 1.442.744,80 € IVA inclòs i un termini d’execució de 5 mesos.

Amb l’aprovació d’aquest projecte tan reivindicat per treure el trànsit pesat de dins el poble, implícitament es va aprovar la relació de béns i drets afectats. En data d’avui mateix, 21 de juliol del 2021, el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya ha exposat al públic la relació i el plànol d’afectació, per tal que tots els afectats puguin presentar les al·legacions que considerin oportunes en el termini de 15 dies, del 21/07/2021 al 10/08/2021 (ambdós inclosos).

Adjuntem 2 documents pdf on es pot consultar:

+ La resolució pel la qual se sotmet a informació pública la relació dels béns i els drets afectats per l’execució de les obres del Projecte: NC-00100-A2.2

+ Els plànols d’afectació d’aquesta actuació.

També podeu consultar digitalment tota aquesta tramitació AQUÍ.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu dirigir-vos a l’Ajuntament:
Horari d'atenció al públic: de 11h a 14h
Email de contacte: secretaria@granjaescarp.ddl.net

Finalment i segons converses amb el Departament de Territori, informar que els passos següents serien que en els propers mesos el Departament farà la licitació i l’adjudicació del projecte i iniciarien les obres a principis de l’any 2022

-PLÀNOLS.

-RESOLUCIÓ.

Document Actions