al contingut a la navegació Informació de contacte

Inscripcions obertes per a la Rogaining de l’Aiguabarreig Segre-Cinca que es farà el 20 de febrer a La Granja d’Escarp

La cita és la segona puntuable de les TRS-O de curses d’orientació

DIMECRES 02 FEBRER 2022

La Rogaining de l’Aiguabarreig Segre-Cinca ja té obertes les seves inscripcions de cara al 20 de febrer, en què tindrà lloc a La Granja d’Escarp.

La cita és la segona puntuable per al circuit de rogainings de les TRS-O (Trail Running Series Lleida d’Orientació) que organitza Ponent Orientació. Serà una prova que permetrà descobrir un entorn natural excepcional i passar una bona jornada d'esport i diversió.

Així doncs, la Rogaining de l’Aiguabarreig Segre-Cinca proposa una prova d’unes 3 hores de durada en la qual es podrà descobrir el fantàstic entorn natural que envolta el Montmaneu i el poble de La Granja d'Escarp, on s'ajunten els rius Cinca i Segre.

La cita comptarà amb un recorregut més exigent i tècnic que serà puntuable per a les TRS-O, però també amb un altre recorregut més senzill i assequible ideal per iniciar-se en el món de l'orientació i per gaudir d'una gran jornada de naturalesa i esport en família. A més, si es vol venir el dia d'abans, La Granja d'Escarp posa a disposició de tothom l’aparcament d'autocaravanes per tal de gaudir de la zona tot el cap de setmana.

L'objectiu de les proves que formen part del circuit TRS-O és donar a conèixer i potenciar l'esport de l'orientació esportiva al nostre territori, alhora que es fomenten l'activitat física i els hàbits saludables al medi natural.

El model de competició és del tipus rogaine, és a dir, la prova tindrà una durada estipulada (3 hores en aquest cas) durant les quals els participants hauran de localitzar el major nombre possible de balises (controls) i tornar a meta abans de complir-se el temps. El recorregut és modalitat score, és a dir, no hi ha cap ordre fix a localitzar les balises, sinó que els participants han d'idear el seu propi recorregut, prevalent així també l'estratègia de cada equip.

Els equips hauran d'estar formats per un mínim de 2 persones i un màxim de 4, dels quals sempre un ha de ser més gran. No hi ha límit d'edat de participació, però els menors de 18 anys hauran d'anar acompanyats en tot moment, almenys per un major i per puntuar en la classificació de les TRS-O s'ha de tenir una edat mínima de 14 anys. També es pot córrer de manera individual, encara que és més recomanable, per seguretat, córrer en equip. El reglament de la prova es basa en el reglament del circuit d’orientació de les TRS-O i està allotjat a la pàgina web www.ponentorientacio.com.

Per evitar aglomeracions en el moment de la sortida, aquestes es realitzaran de forma esglaonada entre les 9.00 i les 10.00 hores.

Podeu trobar tota la informació i fer les vostres inscripcions AQUÍ.

 

Document Actions