al contingut a la navegació Informació de contacte

La Granja d’Escarp proposa una nova experiència cicloturista dins de les rutes de la floració de l'Aiguabarreig Segre-Cinca

L’activitat es completa amb un tast de productes i es farà el diumenge 27 de febrer i el dissabte 12 de març.

DIVENDRES 25 FEBRER 2022

L’Ajuntament de La Granja d’Escarp ha preparat, dins la iniciativa ‘Escapa’t a Escarp-Ruta de la Flor de l’Aiguabarreig’, una nova experiència per completar la seva proposta de rutes de la floració de l'Aiguabarreig Segre-Cinca. Es tracta d’un ciclotour exclusiu guiat pel camí natural de l'Aiguabarreig, un espai natural magnífic i privilegiat, i completat amb un tast de productes.

La ruta consta d'11 quilòmetres que permetran gaudir del mosaic florit al meandre de l'Aiguabarreig i el cap de l'horta, un trajecte durant el qual el visitant podrà descobrir en un sol recorregut el patrimoni, natural, industrial i històric de La Granja d'Escarp.

El trajecte és apte per a tots els públics, inclou la presència d’un guia, un tast de productes i un obsequi per a tots els inscrits. A més, hi ha la possibilitat de venir amb la pròpia bicicleta o de llogar bicicleta i casc.

L’activitat es podrà fer el diumenge 27 de febrer i el dissabte 12 de març, d’11.00 a 13..00 hores, amb el punt de trobada ubicat a l’àrea d’autocaravanes i campers de La Granja d’Escarp.

Atès que les places són limitades, cal fer reserva prèvia en aquest ENLLAÇ.

Podeu trobar més informació AQUÍ.

Podeu veure més fotos en aquest LINK.

Document Actions