al contingut a la navegació Informació de contacte

Notícies

📣Els Enigmes d’en Pius’, un nou producte ecoturístic per visitar l’Aiguabarreig Segre-Cinca.”🏞
⬆️↗️↘️⬇️➡️Es tracta d’un joc d’orientació fixe instal·lat 📍al camí natural de l’Aiguabarreig i dirigit al públic familiar.
✅️El joc té un doble objectiu:
1️⃣disposar d’un nou producte ecoturístic 
2️⃣sensibilitzar el públic sobre el respecte per la natura.
🔎👀Els visitants, guiats per dos personatges ficticis, en Roc i la Blau, hauran de trobar les balises descrites en un mapa interpretatiu a través de petites pistes i resoldre la paraula secreta final.
👌🏼Una manera autònoma, pedagògica i alhora lúdica per descobrir i gaudir del nostre espai natural.
ℹ️El joc, impulsat per l’Associació Leader de Ponent en el marc del projecte Espais Naturals de Ponent, es troba instal·lat a les sis comarques de la vegueria de Ponent, concretament es pot realitzar a l’Aiguabarreig Segre-Cinca, als Plans de Sió, als secans de Mas de Melons i Alfés, a l’estany d’Ivars i Vila-sana, a l’Aiguabarreig Segre Noguera Ribagorçana i als secans de Belianes-Preixana.
Us podeu descarregar el díptic en el següent enllaç | Enigmes d'en Pius | Espais naturals de ponent o el trobareu imprès a l'ajuntament o al Quiosc de Mª Cinta. 
2a convocatòria Ajuts al comerç, restauració i serveis de Lleida i el Baix Segre

2a convocatòria Ajuts al comerç, restauració i serveis de Lleida i el Baix Segre

L’Ajuntament informa que s'ha publicat al BOP la 2a convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç, restauració i dels serveis per a la compensació de pèrdues econòmiques com a conseqüència de la Covid-19 als municipis, afectats pel confinament més sever del mes de juliol del 2020: Lleida, Alcarràs, Soses, Seròs, Aitona, la Granja d’Escarp i Torres de Segre.

Document Actions