al contingut a la navegació Informació de contacte

El Municipi

Història

En xifres

Llegir Més

Festes i Tradicions

Turisme

Rutes BTT/Senderisme

Per tot el terme es poden realitzar sortides de BTT i senderisme que van desde el poble (78 m) fins la punta Montmaneu (495 m) amb l'oportunitat de visitar restes de la Guerra Civil i diverses mines de lignit ja en desús.

Espai Natural Aiguabarreig Segre-Cinca

L’Aiguabarreig Segre-Cinca és un espai eminentment fluvial i de gran interès que s’inclou a la depressió central occidental. S’inicia al riu Cinca al seu pas per la Granja d’Escarp fins a la seva unió amb el Segre, i al Segre des de l’aiguabarreig fins al seu pas per Seròs. És molt notable el contrast paisatgístic entre la verdor de les riberes i la tonalitat seca i eixuta dels voltants, que, sumat al bon estat ecològic del riu, el fa representatiu dels sistemes naturals aquàtics i riberencs de la depressió de l’Ebre. Presenta alhora una gran diversitat d’ocells, així com algunes espècies d’interès d’altres grups. Es tracta de la més gran unió fluvial i probablement la de més interès biològic d'Espanya.

Serveis Municipals

Equipaments

Serveis Generals

recursos humans (1).jpg

Entitats

Associació de Dones del Baix Segre

AFA Col.legi Sant Jaume

Associació d'Amics de l'Ermita Sant Jaume

Club de Pesca

Associació de Jubilats Sant Jaume

Associació Junta de Santa Àgueda

Associació de joves "Penya Borratxitos"

Societat de Caçadors

Club ciclista La Granja d'Escarp

Borsa d'habitatge

Des de l'ajuntament de la Granja d'Escarp engeguem una Borsa Municipal d'Habitatge, parcel·les urbanitzables i rústiques en venta

La finalitat es crear la oportunitat de donar a conèixer i posar en contacte a aquells interessats en llogar o comprar casa, pati o terreny amb els propietaris locals amb intencions de llogar o vendre.

Tan si busqueu habitatge com si el voleu oferir us podeu adreçar a l'ajuntament via e-mail o telèfon per a més informació.

Borsa_.jpeg

Fitxa terreny urbanitzable 7.JPG

Fitxa habitatge 1.JPG

Fitxa habitatge 5.JPG

Fitxa terreny urbanitzable 1.JPG

Fitxa terreny urbanitzable 2.JPG

Fitxa terreny urbanitzable 4.JPG

Fitxa terreny urbanitzable 5.JPG

Fitxa terreny urbanitzable 6.JPG

Fitxa habitatge 6.JPG

Fitha habitatge 7.JPG

Fitxa habitatge 8.JPG